komorastomatologa.com

Održana svečana akademija povodom 20 godina postojanja i rada Komore

Poštovani članovi Komore, prijatelji i partneri,

Želimo da iskažemo našu duboku zahvalnost svima vama povodom nedavno održane svečane akdemije 20 godina postojanja i rada Komore doktora stomatologije Republike Srpske. Bilo je to nezaboravno veče ispunjeno toplinom, zajedništvom i ponosom na naše dostignuće.

Ova svečanost nije samo obilježila naše dosadašnje uspjehe, već je bila i prilika da se sjetimo svih izazova koje smo prevazišli, svih prepreka koje smo savladali i svih trenutaka radosti i zajedništva koje smo podijelili tokom ovih prethodnih 20 godina. Bila je to prilika da se podsjetimo svih onih koji su doprinjeli našem uspjehu, bilo da su to osnivači, nekadašnji članovi koji su nosioci mudrosti i istorije naše organizacije, ili partneri koji prate naš rad.

Ova svečanost je takođe bila prilika da se zahvalimo svima vama, članovima naše Komore, jer ste vi oni koji svakodnevno doprinosite njenom napretku. Bez vaše predanosti, stručnosti i entuzijazma, ne bismo mogli postići ono što jesmo danas.

Zahvaljujemo se predsjedniku Republike Srpske, g. Miloradu Dodiku što je svojim pokroviteljstvom odao priznanje Komori doktora stomatologije Republike Srpske kao zančajnom faktoru u zdravstvenom sistemu Republike Srpske, kao i dr Nenadu Stevandiću, predsjedniku Narodne skupštine RS. Zahvaljujemo se Radio televiziji Republike Srpske kao medijskom pokrovitelju.

Posebno se zahvljujemo Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite i ministru Alenu Šeraniću. Želimo da vam uputimo iskreno priznanje i duboku zahvalnost. Vaša podrška nije samo profesionalna, već i moralna i strateška. Vaša vjera u našu misiju i viziju dala nam je dodatnu motivaciju i samopouzdanje u ostvarivanju naših ciljeva. Zajedno smo postigli značajne uspjehe koji će imati dalekosežne posljedice za našu zajednicu.

Željeli bismo da se zahvalimo svim osobama, korporacijama i institucijama koje su doprinjele organizaciji ove svečanosti: Dental SM, Full Dent, Krajinagroup d.o.o, Biassco d.o.o, Pošte Srpske, Sanitaria dental. Vaša nesebična podrška i angažman imali su izuzetno pozitivan uticaj na našu organizaciju i omogućili su nam da ostvarimo zadate ciljeve.

Zahvaljujemo si i Medicinskom fakultetu u Banjoj Luci i Foči. Vaša uloga u obrazovanju i obuci budućih stomatologa je od ključne važnosti. Saradnja s vama kontinuirano  je unapređivala razmjenu znanja i iskustava u oblasti stomatologije. Vaši profesori su bili neizmjerno korisni u pružanju stručnih savjeta i učešću u našim programima.

Svakako smo ponosni i na visoko profesionalnu saradnju sa stomatološkim komorama u regionu i ovim putem se zahvaljujemo dr Milojku Jovanoviću, prim. mr sc.Hrvoji Pezi, prim. dr Mirsadu Tokiću i dr Marijanu Denkovskom, predsjednicima komora Srbije, Hrvatske, Federacije BiH i Makedonije i njihovim saradnicima. Saradnja s vama nije samo obogaćivala našu stomatološku zajednicu, već je i doprinjela stvaranju veza i ostvarivanju ciljeva u unapređenju stomatologije u našem regionu.

Na kraju, zahvaljujemo se agencijama Signature i ProRent. Hvala vam na naporima koje ste uložili da ovaj događaj bude ne samo uspješan, već i nezaboravan.

Ponosni smo na sve što smo postigli i radosni zbog onoga što budućnost nosi. Nastavićemo raditi zajedno kako bismo ostvarili još veće uspjehe i dalje jačali našu Komoru.

Još jednom, hvala svima vama na podršci i saradnji. S nestrpljenjem očekujemo buduće projekte i događaje koje ćemo zajedno ostvariti.

S poštovanjem,

Vaša Komora

>>> GALERIJA fotografija <<<