komorastomatologa.com

Simpozijum IMPLANTOLOGIJA i IMPLANTOPROTETIKA u SVAKOJ praksi

Decembar je već tradicionalno mjesec našeg susreta u okviru godišnjeg simpozijuma Udruženja stomatologa Republike Srpske.

Obzirom da je u pitanju kraj godine kad smo svi već pomalo umorni od svakodnevnog posla i obaveza, želja nam je da naš ovogodišnji simpozijum ujedno bude i prilika da malo zastanemo, predahnemo, i kroz druženje i lijepo provedeno vrijeme napunimo baterije za narednu godinu. Za ostvarenje takve ideje, u decembru mjesecu zasigurno ne postoji ljepši ambijent od naše planinske ljepotice – Jahorine.

Ove godine smo definitivno odlučili – vidimo se upravo na Jahorini.

Bez sumnje, nismo zanemarili ni edukativnu svrhu našeg okupljanja.

I ove godine smo se potrudili da obezbjedimo učesnicima kvalitetan i atraktivan program sa sjajnim predavačima o čemu ćemo vas informisati u narednim objavama. 

Tema ovogodišnjeg simpozijuma je IMPLANTOLOGIJA i IMPLANTOPROTETIKA u SVAKOJ praksi.

Želimo da približimo svakom našem stomatologu nešto što je započeto još prije 40 godina sa prvim radovima prof. Per-Ingvar Branemarka, oca moderne implantologije, koji je svojevremeno izjavio kako “nijedan pacijent ne zaslužuje da umre sa zubima u čaši pored”.
Ideja profesora Branemarka jeste da implantoprotetska terapija ne bude ekskluzivitet rezervisan samo za odabrane, već da se time bavi svaki stomatolog, u svakoj stomatološkoj ambulanti.

Slažemo se kako savremena stomatologija treba da teži takvom cilju, ali je zato neophodno podizati sveukupni nivo znanja o toj temi kako bi naši pacijenti imali adekvatan tretman.
Predavači koje ćemo ove godine ugostiti zasigurno nam mogu pružiti dobre osnove i na pravi način nas uvesti u nešto što postaje nezaobilazna stvar svake prakse.

Biće nam drago da i ove godine, 9. decembra, budete sa nama.

Dobrodošli na Jahorinu, dobrodošli na WinterPlant simpozijum.