Predsjednik Komore doktora stomatologije Republike Srpske, prim. dr Mladen Mišeljić, sastao se u Banjaluci sa predstavnicima Stomatološke komore Federacije BiH.

Kolege iz Sarajeva, predvodio je predsjednik Stomatološke komore prim. dr Mirsad Tokić, sa saradnicima: prim. dr Harisom Demirovićem – predsjednikom Upravnog odbora i portparolom Komore Adijem Muhićem. Kao domaćini, prisutni su bili i prim. dr Vera Pavlović, predsjednik Izvršnog odbora Komore doktora stomatologije RS, dr Igor Đurić, predsjednik Komisije za propise i g-đa Aleksandra Metlić, advokat i pravni savjetnik Komore.

 

U prijatnoj atmosferi, razgovarano je o vidovima saradnje komora i uspostavljanju njihove bolje povezanosti. Takođe, razgovarano je i o problemima struke, ali i o problemima sa kojima se u svom radu susreću obe komore.

„Nadam se da će se sve o čemu smo danas razgovarali realizovati na način koji će omogućiti da se svi maksimalno posvetimo ostvarenju ciljeva i prosperiteta stomatologije ”,rekao je prim. dr Mladen Mišeljić.

Prisutni su izrazili veliko zadovoljstvo zbog posjete kolega iz Federacije i iskazali spremnost za nastavak i svestrano unapređenje saradnje dve Komore.

Ostavite svoju email adresu i primajte obavještenja iz Komore putem elektronske pošte.

Članstvo u Komori je obavezno za doktore stomatologije koji se profesionalno bave stomatološkom djelatnošću u zdravstvenim ustanovama na teritoriji Republike Srpske.