Medicinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje „VIII Međunarodni simpozijum doktora stomatologije RS“  09. septembra 2017. godine na Medicinskom fakultetu u Foči. 

Kotizacija za učesnike će iznositi 50 KM, a Savjet za zdravlje Republike Srpske je skup bodovao sa 5 bodova .

Satnica predavanja sa temama i informacije o prijavi radova za poster sesiju nalaze se u nastavku.

 

Poštovani,        

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će i ove godine Medicinski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizovati „VIII Međunarodni simpozijum doktora stomatologije RS“. Simpozijum će se održati u subotu, 09. septembra 2017. godine na Medicinskom fakultetu u Foči.  

Programom simpozijuma je pored predavanja predviđeno i održavanje poster sesije. Informacije o prijavi radova za poster sesiju biće naknadno date. 

Kotizacija za učesnike će iznositi 50 KM, a Savjet za zdravlje Republike Srpske je skup bodovao sa 5 bodova.

 

Datum održavanja 13.maj 2017. (subota)

Mjesto održavanja hotel "Park" Doboj .

Kotizacija je 50 KM za učesnike Simpozijuma

Kotizacija za polaznike kursa iTOP (broj polaznika ograničen na 40) iznosi 80 KM.

 

 

Medicinski fakultet u Foči, Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje „VII Simpozijum doktora stomatologije sa međunarodnim učešćem“. Simpozijum će se održati u subotu, 15. oktobra 2016. godine na Medicinskom fakultetu u Foči, u prostorijama Fakulteta (Amfiteatar 110).

 

Kongres Balkanskog stomatološkog društva i Udruženja privatnih doktora stomatologije Republike Srpske i BiH, a koji okuplja 700 stomatologa sinoć je počeo u Banjaluci. 

Dragan Bogdanić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, izjavio je da kongres Balkanskog stomatološkog društva i Udruženja privatnih doktora stomatologije Republike Srpske i BiH, koji se održava u Banjaluci, daje veliki doprinos razvoju zdravstvene zaštite i poboljšanju uslova u oblasti stomatologije za sve građane Srpske.

Jasmin Komić, ministar nauke i tehnologije u Vladi Republike Srpske, prisutnima je poželio dobrodošlicu,  sa očekivanjem kvalitetnih prezentacija, diskusija i razmjene korisnih kontakata za buduće naucno-istraživacke godine. 

 

Zbor stomatologa regija Istočno Sarajevo, u saradnji sa Komorom doktora stomatologije Republike Srpske, 26. septembra 2015. godine na Jahorini, u hotelu „Lavina“ organizuje I Simpozijum stomatologa RS sa međunarodnim učešćem-Jahorina 2015, sa 10 predavača, eminentnih stručnjaka sa stomatoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu, Skoplju i Sarajevu kao i Medicinskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i B. Luci. 

Komisija za kontinuiranu edukaciju Komore doktora stomatologije RS bodovala je Simpozijum sa 10 bodova. Cijena kotizacije iznosi 50KM. Uplatu je moguće izvršiti na dan održavanja simpozijuma.

 

Program Međunarodnog Simpozijuma kojeg organizuju u Sarajevu 03. Oktobra 2015 ,Stomatološka komora FBiH u saradnji sa ANU BIH

 

U organizaciji Ortodontskog udruženja Srbije, u periodu od 23-24.10.2015. godine, održaće se Drugi nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem, pod nazivom" Savremena ortodontska praksa". Kongres obuhvata bogat naučni program sa preko 10 inostranih i domaćih predavača, kao i predkongresnim kursom na tipodontima u okviju kojih će jedan kolega imati priliku da unapredi svoja praktična znanja iz terapije malokluzija II klase Tweed Merrifield standard edgewise tehnikom. Tema kongresa “Savremena ortodontska praksa" je zamišljena kao podloga za širok dijapazon diskusija na temu savremenih pristupa različitim ortodontskim tehnikama i proširivanje vidika u cilju osavremenjavanja postojećih ortodontskih principa.

 

U organizaciji Stomatološke Komore F BiH, 13.06.2015. godine, u hotelu "Terme" Ilidža, Sarajevo, održaće se stručna edukacija za doktore stomatologije, stomatološke sestare-tehničare i zubne tehničare.

 

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će i ove godine Medicinski fakultet u Foči, Univerziteta u Istočnom Sarajevu u saradnji sa Komorom doktora stomatologije RS organizovati VI simpozijum doktora stomatologije sa međunarodnim učešćem. Skup je bodovan sa 10 bodova


Simpozijum će se održati u subotu, 30.maja 2015. godine na Medicinskom fakultetu u Foči. Cijena kotizacije iznosi 50KM, a u cijenu je uračunat zbornik radova, setifikat i koktel. Na skupu će biti organizovana prezentacija stomatološkog materijala. Za sve učesnike obezbijeđeni su poklon paketi od strane Listerina, Colgate, Ivoclara i Curaprox. Informacije o žiralnoj uplati se mogu dobiti na tel: 058/210-171.

 
Ostavite svoju email adresu i primajte obavještenja iz Komore putem elektronske pošte.

Članstvo u Komori je obavezno za doktore stomatologije koji se profesionalno bave stomatološkom djelatnošću u zdravstvenim ustanovama na teritoriji Republike Srpske.